Klantbeoordelingen

Hieronder zie je enkele klantbeoordelingen over onder andere onze service, website en levering.
Wil jij ook je mening geven over wearus.com? Vul dan onderaan de pagina je klantbeoordeling in.


Pag. «123»
Snelle levering, helemaal goed.
Anoniem, Hoorn nh, 24-06-2012

Een overzichtelijke site en kwalitatief goede producten. Betaling veilig en snel. Levering binnen 3 werkdagen... helemaal top!
Houden zo... zou ik zeggen. ;)
Anoniem, Wijk bij duurstede, 12-05-2012

Een overzichtelijke site en kwalitatief goede producten. Betaling veilig en snel. Levering binnen 3 werkdagen... helemaal top!
Houden zo... zou ik zeggen. ;)
Anoniem, Wijk bij duurstede, 12-05-2012

Snelle levering en altijd snelle reacties op e-mail. Van alle sites waar ik kleren heb gekocht ...bij uitstek de beste!
Anoniem, Nieuwegein, 25-04-2012

Zeer snelle levering, goede producten dus zeer tevreden
Anoniem, Goor, 03-04-2012

Goede site, werd via email op de hoogte gehouden van mijn bestelling en produkten werden vlot binnen 2 dagen geleverd.
Anoniem, Franeker, 08-02-2012

prettig om op te shoppen
C.C. Hol, Druten, 26-01-2012

ik heb al wat shirtjes gekocht bij u en de service is altijd super, het afleveren verloopt altijd prima, heb je vragen dan wordt je netjes behandeld. Je wordt op de hoogte gehouden van de zending en ik laat dan ook altijd even weten dat het is bezorgd.
Kortom : nooit klachten gewoon bestellen en
het materiaal van de shirts blijft na veel wassen gewoon mooi.
Anoniem, Oosterhout nb, 11-01-2012

Nette en snelle service, niets op aan te merken!
Rudolf Visser, Bergschenhoek, 04-01-2012

Gewoon zoals wordt aangegeven!
Besteld en een dag later geleverd.

Top!
Anoniem, Vaassen, 27-12-2011

Pag. «123»

VOEG ZELF EEN BEOORDELING TOE








Algemene beoordeling
Bestelling en levering
Website
Klantenservice




MERKEN